Meteen naar de inhoud

Waarom eet, snoep of snack ik? – Gratis download

Waarom eet, snoep of snack ik?

  • Wil jij graag blijvend je eetgedrag veranderen?
  • Vraag jij je weleens af waarom je eet, snoep of snackt terwijl je misschien niet eens honger hebt?
  • Waarom je op sommige momenten een drang naar eten voelt en/of niet kunt stoppen?
  • Hoe het komt dat het steeds niet lukt om minder te snoepen en snaaien en hoe je hier nu eindelijk eens verandering in kunt brengen?
  • En wil je dolgraag een gezonde relatie met eten ontwikkelen?

Vraag dan de gratis download ‘Waarom eet, snoep of snack of ik?‘ aan met veelvoorkomende oorzaken. Binnen enkele minuten vind je hem in je mailbox.

Waarom eet, snoep of snack ik

Waarom deze gratis download?

We hebben allemaal zo onze wensen als het om ons eetgedrag gaat. Denk aan minder snoepen, wat gezonder eten, het bij die portie kunnen houden die je prettig vindt. Niet langer eten uit emotie, het terugdringen van eetbuien of de nodige snaaimomenten. Maar dat ook kunnen dat is een ander verhaal. Daar komt veel meer bij kijken.

En dat begint allemaal met inzicht krijgen in waarom je eet want dat doe je met een reden. En dat is lang niet altijd omdat je honger hebt.

Maar waarom dan wel? De gratis download ‘Waarom eet, snoep of snack ik?’ gaat je hierbij helpen! Zodat jij op zoek kunt gaan naar een echte oplossing. Zodat ook jij blijvend kunt veranderen.

Met het aanvragen van deze gratis download geef je toestemming om in de toekomst meer tips en inspiratie per mail te ontvangen. Je kan je hier ieder moment weer voor uitschrijven.