Meteen naar de inhoud

Test: Hoe gezond is jouw relatie met eten ?

Wil jij graag weten of je een gezonde relatie met eten hebt? Doe hier de test en je weet het binnen een minuut! Sluit deze pagina nog niet. Je kunt hier namelijk lezen wat het aantal punten wat jij behaald hebt betekent.

De score

Als je de test gemaakt hebt zie je hoeveel van de 50 punten jij gescoord hebt. 25/50 betekent dus dat je 25 punten hebt. Hieronder lees je wat die score betekent.

0-10

Je hebt een gezonde relatie met eten. Je denkt niet vaak in goed of fout en kan echt genieten van eten, zonder dat je schuldgevoelens ervaart of denkt ‘nu is mijn dag toch al verpest’. Als je iets ‘slechts’ gegeten hebt of te veel, voel je je niet meteen zwaarder of dikker. Daarnaast is eten voor jou over het algemeen niet een manier om je beter te voelen, jezelf te troosten of om jezelf te belonen na bijvoorbeeld een rotdag. Misschien doe je dit een enkele keer maar het staat je niet in de weg. Je voelt goed aan wanneer er sprake is van echte honger, weet wanneer je vol zit en stopt dan ook. Je hebt geen eetbuien of regelmatig momenten dat je meer eet dan je zou willen. Eten is voor jou belangrijk maar je bent er niet de hele dag mee bezig. Hartstikke fijn!

15-20

Je bent al goed op weg naar een gezonde relatie met eten. Ervaar jij dat ook zo ? Ben jij blij met jouw relatie met eten zoals deze nu is ? Hartstikke fijn ! Of vind je dat je hier nog wel wat stappen in te zetten hebt ? Schroom dan niet om mijn gratis e-book aan te vragen waarin je 11 gouden tips van mij krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Of wil je hier liever persoonlijk met mij over in gesprek ? Om te bespreken waar je tegenaanloopt en hoe ik jou hier eventueel bij zou kunnen helpen ? Vraag hier het gratis kennismakingsgesprek aan.

25-50

Je hebt nog geen gezonde relatie met eten en als je hier steeds tegenaan loopt is het goed om hier wat aan te doen. Vraag bijvoorbeeld mijn gratis e-book aan. Dat doe je hier. In 11 gouden tips vertel ik je hoe je kunt werken aan een gezonde relatie met eten en jezelf. Het zal je ontzettend veel brengen. Heb je liever persoonlijke begeleiding ? Ga naar deze pagina om te lezen wat een traject inhoudt. Tijdens het traject bekijken we o.a. waar jij tegenaan loopt en waar jij hulp bij nodig hebt.