Word blijvend slank

Op een relaxte manier

Wil jij weten hoe ? Download mijn gratis werkboek

Maakt jouw gewicht je ongelukkig ? Zit je buik steeds in de weg en kun je niet dragen wat je wilt ?

Afvallen heb je al zo vaak keer geprobeerd maar je valt steeds terug in oude gewoontes. Je baalt van jezelf. Heb jij levenslang ?

Daarnaast heb je het druk. Met je werk, je gezin, het huishouden, je sociale leven en aan jezelf kom je amper toe. Tijd om te bewegen heb je helemaal al niet. Je bent vaak te moe om nog een gezonde maaltijd op tafel te zetten en dat stuk chocola heb je na een lange dag wel verdiend.

Maar er moet iets veranderen, want je weet dat je anders alleen maar zwaarder en onzekerder wordt. In een streng dieet heb je echt geen zin maar wat zou jij er graag weer uitzien als een jaar of 10 geleden.

Health Coach Ilona Sprundel Afvallen op een normale, gezonde manier met blijvend resultaat.
Afvallen Sprundel Health Coach Ilona balans

En dat is echt mogelijk

Ook ik was een paar jaar geleden te zwaar en dacht geen discipline te hebben.

Maar het is me gelukt om 30 kg af te vallen en ik geloof dat jij dit ook kan ! Al zie je dat misschien nog niet zo. Ik weet als geen ander wat werkt en wil je daar graag bij helpen. Ik ga jou laten zien hoe:

> Je eenvoudig een gezond basiseetpatroon ontwikkelt
> Wat helemaal past binnen jouw (gezins)leven
> Hoe je de balans vindt tussen gezond en ‘ongezond’
> Wat nodig is om nee te kunnen zeggen tegen verleidingen
> Hoe je gemotiveerd blijft
> Je kunt genieten en toch je gewicht vasthoudt
> En wat voor een goed gevoel dit geeft !


Mijn aanpak richt zich vooral op kleine, behapbare veranderingen met een groot resultaat.

Waardoor jij

> Het vertrouwen in jezelf terugkrijgt
> Die strakke jurk of broek weer aan kan
> Je weer mooi voelt en trots kunt zijn op jezelf
> Energie hebt om dingen te ondernemen
> Meer rust ervaart
> Tijd hebt voor jezelf, beter slaapt en minder gestresst bent
> Weer complimentjes krijgt van je partner of vriendinnen


Dat gun ik jou van harte !

Health Coach Ilona voedingscoach gewichtsconsulent Sprundel ervaringsdeskundige

” Word die slanke vrouw tegen wie je nu opkijkt “


Health Coach Ilona praktijk Sprundel voedingsdeskundige

Wil je graag starten met afvallen maar mis je de motivatie ? Weet je niet waar te beginnen ? In mijn gratis motivatiegesprek van 30 minuten help ik je op weg.

Blog Health Coach Ilona Sprundel over gezond afvallen

Op mijn blog vind je regelmatige persoonlijke verhalen en handige en praktische tips. Ook vind je er mijn favoriete recepten.

Gratis werkboek hoe val je af Health Coach Ilona Sprundel

In mijn werkboek vind je 10 belangrijke stappen voor blijvend gewichtsverlies en meer zelfvertrouwen. En hij is helemaal gratis.

Zij gingen je voor

Gosia: “Ik ben gedurende het traject bijna 10 kilo afgevallen. Ilona heeft mij te weten te motiveren, maar niet op een te strenge manier. Ze gaf me regelmatig complimentjes. Ook als het me niet helemaal gelukt was om een bepaald gewicht te bereiken keek ze naar wat wel goed gegaan was. Ik weet nu wat ik kan eten om af te vallen en ik heb goede alternatieven gekregen voor tussendoortjes. Ze heeft kennis van voeding en kan de juiste informatie geven. Ilona is iemand die veel empathie toont. Ze heeft een persoonlijke benadering en snapt dat het leven meer is dan afvallen en met je gewicht bezig zijn. Health Coach Ilona is een topper en een echte aanrader !”

Dion: Ik heb al vaker geprobeerd af te vallen maar ik kwam altijd weer aan. Nu met Ilona heb ik het vertrouwen dat ik het wel volhou. Waarom? Omdat ze verder kijkt dan alleen naar je voeding. Ook je levensstijl wordt onder de loep genomen (soms best confronterend). Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik raad Ilona dus zeker aan.”

A.: “Voorheen heb ik diverse diëten uitgeprobeerd. Ik viel wel af maar kwam ook weer aan. Nu heb ik voor het eerst sinds 18 jaar mijn huidige gewicht bereikt en dat door gewoon normaal te eten. Daarbij heb ik weinig honger gehad. Het is me echt meegevallen en ik voel dat ik meer energie heb.”

Kirsty: ” Ilona neemt de tijd en luistert naar je. Haar programma is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.”

Je hoeft het niet alleen te doen. Laat mij je helpen.
Vul het formulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.