Reviews

I.

Ik heb het traject als zeer positief ervaren !
Ilona laat je nadenken over je valkuilen en eetgewoontes. Daardoor is het geen dieet wat je zomaar opvolgt, maar een verandering in eetgedrag.
Je leert bewust te kijken naar wat je eet en je krijgt goede richtlijnen, voorbeeldmenu’s en tips. Ben heel blij met het resultaat !

Gosia

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ik ben gedurende het traject van 6 afspraken, bijna 10 kilo afgevallen. Ilona heeft mij weten te motiveren, maar niet op een te strenge manier. Ze gaf me regelmatig complimentjes. Ook als het me niet helemaal gelukt was om een bepaald gewicht te bereiken keek ze naar wat wel goed gegaan was. Ik weet nu wat ik kan eten om af te vallen en ik heb goede alternatieven gekregen voor tussendoortjes. Ook heb ik tips gekregen om mijn gewicht vast te houden. Ze heeft kennis van voeding en kan de juiste informatie geven. Ilona is iemand die veel empathie toont. Ze heeft een persoonlijke benadering en snapt dat het leven meer is dan afvallen en met je gewicht bezig zijn. Health Coach Ilona is een topper en een echte aanrader !

A.

Review klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Voorheen heb ik diverse diëten uitgeprobeerd. Ik viel wel af maar kwam ook weer aan. Nu heb ik voor het eerst sinds 18 jaar mijn huidige gewicht bereikt en dat door gewoon normaal te eten. Daarbij heb ik weinig honger gehad. Het is me echt meegevallen en ik voel dat ik meer energie heb.

Alle lof voor Ilona die me daar op een fijne manier heel goed bij geholpen heeft. Door haar tips, recepten en enthousiasme is het me gelukt om vol te houden. Bedankt en we gaan nog even door.

Kirsty

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ilona neemt de tijd en luistert naar je.
Haar programma is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.

P.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Door een traject bij Health Coach Ilona te volgen ben ik nu 16 kg afgevallen. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer een gezond gewicht. Ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet. Dit helpt me om op mijn gewicht te blijven letten. Alleen was me dit niet gelukt.

Dion

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel

Ik was al eerder bij diëtisten geweest, maar na het traject kwam ik altijd weer aan. Nu met Ilona heb ik het vertrouwen dat ik het wel vol hou. Waarom? Omdat ze verder kijkt dan alleen maar je voeding.

Ook je levensstijl wordt onder de loep genomen (soms best confronterend). Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik raad Ilona dus zeker aan.

Anoniem

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Via Facebook zag ik afgelopen februari een oproepje van Ilona waarin ze vertelde wie ze was en wat ze deed. Dat sprak me aan maar ik was nog niet zeker of ze me echt kon helpen. Ik was namelijk al geruime tijd ‘bezig’ met mijn gewicht. Ik dacht ook dat ik best al wat wist van gezond eten en voldoende beweging. Na een kennismakingsgesprek besloot ik het toch te proberen al was ik in het begin nog steeds wat onzeker. Ik had niet het vertrouwen dat het me zou lukken. Ilona heeft me goede tips gegeven en ondanks weinig echt drastische aanpassingen begon ik gewicht te verliezen. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een dieet volgde. Ik mocht gewoon alles eten maar veel meer afgestemd op de behoeften van mijn lichaam. Uiteindelijk was ik in ongeveer 3 maanden 8 kilo kwijt. Iets minder dan mijn eigen gestelde doel maar nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Met de kennis die ik nu heb pak ik het na een vakantie gewoon weer op.

Isabella

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ik heb het hele traject als erg prettig ervaren. Het was voor mijn gevoel erg gericht op mijn persoon. Elke keer werd weer bekeken hoe ik een gezonder voedingspatroon kon krijgen dat ook bij mij paste, realistisch en goed vol te houden was. Ik vond het ook erg prettig dat er ondersteuning was via een app, maar ook het samen naar de supermarkt gaan en daadwerkelijk etiketten vergelijken was top. Al met al heeft het gezorgd voor een gezondere leefstijl die ik ook goed kan volhouden.

C.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel

Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden.  Wat me geholpen heeft was het inzicht krijgen in wat je eet en dat je daardoor de juiste keuzes weet te maken. Maar ook wat je kan eten om een vol gevoel te hebben. Ik heb heel veel geleerd en kon er ook mijn eigen ideeën op  loslaten. Ook de “stok” achter de deur was heel fijn. De huiswerkopdrachten zorgden ervoor dat je bewust bezig bent met wat je aan het doen bent. Mijn oude gewoontes zijn er niet meer. Door  al snel in de gaten te hebben hoe fijn het is om gezond te eten veranderde mijn mindset. Doordat ik me ook al snel ging goed voelen kon ik verleidingen makkelijk laten gaan. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied. Zo kan ze zich beter inleven in hoe iemand zicht voelt met extra kilo’s.

Carla

63 jaar

Dat ik meer kennis zou gaan opdoen over gezonde voeding en daarbij ook nog kilootjes zou verliezen, had ik wel verwacht. Maar de begeleiding door Ilona heeft me zoveel meer gebracht.
Zij weet heel goed in kaart te brengen hoe je voedingspatroon is, wat je nodig hebt om dit te verbeteren en doet dit op een hele open, vriendelijke en vakkundige manier.
Wat voor mij een eyeopener was, is dat afvallen niet alleen een ander getal op de weegschaal is, maar een bewust worden van een gezonde leefwijze.
Zonder Ilona had ik deze kennis nooit opgedaan en zou er geen omslag zijn gekomen in mijn voedingspatroon.
Ik gun iedereen dit mooie bewustwordingsproces van harte!

L.

47 jaar

Samen met Ilona het programma doorlopen. Het is heel anders dan andere afslankprogramma’s. Je hebt eigenlijk geen beperkingen. Ik heb echt geleerd om betere keuzes te maken en voedzame maaltijden te nemen. Hierdoor minder hongergevoel, wat voor mij “snaaien” echt heeft doen verdwijnen. Soms dacht je al verstandige keuzes te maken, maar merk je dat het toch nog anders/ beter kan. Zelfs nu na mijn vakantie ben ik niet aangekomen, dus heb het toch super gedaan.

Fijn om ook samen te kijken naar hoe te eten tijdens nachtdienst, hier heb ik echt wat bij geleerd. Ook de vervanging van pakjes en zakjes bij pasta’s. Voel me al veel lekkerder in mijn vel en stukken fitter, ook het sporten levert zijn bijdrage hierin. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Ben nog niet waar ik wil zijn, maar heb alles geleerd om het zelf voort te zetten.

Neem contact op voor een gratis kennismaking of klik hier voor meer info over mijn trajecten.