Meteen naar de inhoud

Reviews

I.

Ik heb het traject als zeer positief ervaren!
Ilona laat je nadenken over je valkuilen en eetgewoontes. Daardoor is het geen dieet wat je zomaar opvolgt, maar een verandering in eetgedrag. Je leert bewust te kijken naar wat je eet. Ben heel blij met het resultaat!

Gosia

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ilona is iemand die veel empathie toont. Ze heeft een persoonlijke benadering en snapt dat het leven meer is dan afvallen en met je gewicht bezig zijn. Health Coach Ilona is een topper en een echte aanrader!

Anoniem

Ilona heeft me geholpen om mij bewuster te maken van waarom ik eet. Nu weet ik waarom ik iedere keer toch die koekjes pakte. Om me goed te voelen en vervolgens na 10 minuten weer slecht omdat ik die koekjes had gegeten. Ik ben me door het traject van Ilona bewust van mijn gedachten om te gaan eten en ook bewust geworden hoe ik met die gedachten om kan gaan.

De afgelopen weken veel over mezelf geleerd, dit door de persoonlijke aanpak van Ilona.

Ze neemt de tijd voor je en begrijpt wat er speelt. Hierdoor goede tips en handvatten gekregen. Belangrijke veranderingen doorgevoerd en dieetregels van tafel geveegd. Nu zelfstandig verder om de juiste balans te vinden.
Ik zit beter in mijn vel en door mijn manier van leven voel ik me veel relaxter.

Ilona bedankt voor je goede begeleiding en support.
Raad iedereen aan om eens bij haar langs te gaan, om voorgoed de dieetregels overboord te gooien.

Voor mij is de weegschaal een stuk minder belangrijk geworden, zeker omdat ik me stukken beter voel dan een aantal maanden geleden. Nogmaals bedankt Ilona.

Kirsty

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel en Lifestyle 13

Ilona neemt de tijd en luistert naar je.
Haar programma is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al supertevreden.

Anoniem

Na zoveel pogingen om af te vallen kwam ik daarna iedere keer weer aan. Het welbekende jojo effect.  Via via kwam ik bij Ilona terecht. In gedachte had ik dat Ilona mijn stok achter de deur zou zijn om minder te eten en dan zou het wel weer lukken. Maar er gebeurde iets wat ik niet had verwacht. Er werden geen voedingsschema’s opgesteld (en eigenlijk weet ik ook wel wat ik het beste wel en niet kan eten). We gingen kijken naar waarom ik toch iedere keer weer terug aankom. Wat speelt er in mijn hoofd. Er ging een wereld voor mij open. We weten allemaal wat we zouden moeten eten maar weten we ook wat er in ons hoofd zit qua gedachtes en patronen die we kunnen doorbreken om een blijvend resultaat te behalen? Van het gevoel levenslang te hebben ga ik stapje voor stapje naar een normaal leven waarbij ik mijn ideale eetpatroon kan volgen zonder me schuldig te voelen!

Dion

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel

Ik was al eerder bij diëtisten geweest, maar na het traject kwam ik altijd weer aan. Ilona kijkt verder dan alleen maar je voeding. Ook je levensstijl wordt onder de loep genomen (soms best confronterend). Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik raad Ilona dus zeker aan.

C.

Reviews klanten Health Coach Ilona Sprundel

Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden. De huiswerkopdrachten zorgden ervoor dat je bewust bezig bent met wat je aan het doen bent. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied. Zo kan ze zich beter inleven in hoe iemand zicht voelt met extra kilo’s.

Carla

63 jaar

De begeleiding door Ilona heeft me zoveel gebracht.
Ze doet dit op een hele open, vriendelijke en vakkundige manier. Wat voor mij een eyeopener was, is dat afvallen niet alleen een ander getal op de weegschaal is. Ik gun iedereen dit mooie bewustwordingsproces van harte!

L.

47 jaar

Ik heb geleerd om betere keuzes te maken en voedzame maaltijden te nemen. Hierdoor minder hongergevoel, wat voor mij “snaaien” echt heeft doen verdwijnen.

Fijn om ook samen te kijken naar hoe te eten tijdens nachtdienst, hier heb ik echt wat bij geleerd. Ook de vervanging van pakjes en zakjes bij pasta’s. Voel me al veel lekkerder in mijn vel.

Neem contact op voor een gratis kennismaking of klik hier voor meer info over het traject.