Meteen naar de inhoud

Lezing Fit For Free Roosendaal:
‘Niet nog eentje dan’

*Je hebt het jezelf vast al weleens voorgenomen: om nu ECHT eens wat minder te snoepen of snacken.
*Om het er voortaan ‘gewoon’ bij eentje te houden. Één koekje, een stukje chocola, een handje chips of welke portie je dan ook fijn vindt.

Maar elke keer weer lukt het niet. Misschien voor even, maar daarna val je weer terug in je oude gedrag. Je vraagt je af: waarom kan ik dit niet gewoon?

Je vindt jezelf misschien zwak, iemand zonder discipline en uit pure frustratie eet je de rest dan ook maar op.

(Vr)eetbuien zijn jou misschien ook niet onbekend.

Om jou meer inzicht te geven in waarom het zo lastig is om minder te snoepen of snacken (je bent echt niet de enige)en om maat te kunnen houden, geef ik op maandag 10 oktober een lezing van 19.30 tot 20.30 uur bij Fit for Free in Roosendaal. En uiteraard vertel ik je ook wat jou daarin kan gaan helpen!

Meld je nu aan via het inschrijfformulier!

Ook als je geen lid bent, ben je welkom. En neem vooral ook iemand mee als diegene ook in dit onderwerp geïnteresseerd is.

Door je in te schrijven voor de lezing ontvang je in de toekomst ook de inspiratiemail van Health Coach Ilona. Hier kun je je altijd weer voor uitschrijven.


Dit mag je verwachten:

Ik ga je uitleggen waarom het zo lastig is om van snoep, chips etc. af te blijven en waarom je vaak meer wil. (Los van de vraag óf je er ook altijd vanaf moet blijven)
Ik deel de 5 meest voorkomende redenen die ervoor zorgen dat je meer of vaker snoept/snackt dan je prettig vindt.

En daarmee ook welke stappen jij kunt zetten om de regie op je snoep- en snackgedrag (terug) te pakken.

Wat komt niet aan bod:

Allerlei trucjes als ‘pak maar gewoon een appel’ want die werken op de lange termijn nooit!

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor deze lezing. Je zal er veel aan hebben. Bepaalde dingen zullen op z’n plek vallen en verklaren waarom het tot op heden niet gelukt is. Daarnaast ga je naar huis met waardevolle tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Door je in te schrijven voor de lezing ontvang je in de toekomst ook de inspiratiemail van Health Coach Ilona. Hier kun je je altijd weer voor uitschrijven.


Wie ben ik

Mijn naam is Ilona Roepen, 40 jaar en in mijn praktijk in Sprundel begeleid ik vrouwen (en soms ook mannen) die al hun hele leven op dieet zijn, vele afvalpogingen hebben gedaan maar nog geen stap verder zijn.

Sterker nog, dat vele diëten (en de maatschappij waarin wij leven) heeft geleid tot een lastige en verre van ontspannen relatie met eten en zichzelf.

En dat maakt dat zij in een cirkeltje blijven hangen: van afvallen en weer aankomen. Omdat eten een strijd blijft en het gevecht met de weegschaal ook.

Naast ervaringsdeskundige ben ik opgeleid tot gewichtsconsulent en heb me gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag. Ik heb dus kennis over voeding maar kijk ook verder dan dat. Want er zijn zo ontzettend veel factoren van invloed.

Tijdens de diverse lezingen die ik bij Fit For Free geef, komen allerlei onderwerpen rondom voeding, beweging en (eet)gedrag aan bod. Die je gaan helpen die stappen te zetten, die veranderingen door te maken, die je graag wilt maken. Door meerdere lezingen bij mij te volgen gaan dingen op z’n plek vallen. Ik wil je dus ook van harte uitnodigen om, indien mogelijk, steeds aan te sluiten.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets delen? Stuur me gerust een mailtje naar: [email protected] En volg je me al op Facebook of Instagram?

Daarnaast hoop ik je uiteraard bij de aankomende lezing te mogen begroeten!