Meteen naar de inhoud

Lezing Fit For Free Breda: Waarom diëten niet werken en wat dan wel

*Heb jij ook al diverse diëten geprobeerd en afvalpogingen gedaan?
*Maar houd je het nooit vol of kom je altijd weer aan (of zelfs meer)?

Dan is de lezing: ‘Waarom diëten niet werken en wat dan wel’ echt iets voor jou!

Wat je moet eten weet je best, daar zit het hem niet in, maar hoe komt het dan toch dat je niet van die snoep of chips af kan blijven? Waarom val je toch steeds weer terug in oude gewoontes? Waarom laat je het iedere keer weer oplopen?

Je krijgt er antwoord op tijdens de lezing op dinsdag 20 september 2022 bij Fit For Free Breda aan de Tramsingel

Hoe laat: 19.30 tot 20.30 uur
Waar: Fit for Free Breda Tramsingel
Kosten: Helemaal gratis, ook als je geen lid bent! (Je mag dus ook iemand meenemen)

Meld je nu aan via het inschrijfformulier!

Ook als je geen lid bent, ben je welkom. En neem vooral ook iemand mee als diegene ook in dit onderwerp geïnteresseerd is.

Door je in te schrijven voor de lezing ontvang je in de toekomst ook de inspiratiemail van Health Coach Ilona. Hier kun je je altijd weer voor uitschrijven.


Je hebt je vast weleens afgevraagd waarom het jou niet lukt. Waarom je dit gewoon niet kan.

Het zorgt keer op keer voor frustratie, dat je weer terug bij af bent en helemaal opnieuw kan beginnen. Gaat dit ooit nog goedkomen?

Je denkt vast dat het hem zit in geen discipline hebben, geen wilskracht, maar één tipje van de sluier: dat is het niet. En het zit hem ook niet in het feit dat je niet weet wat je zou moeten eten of doen, want dat weet je best!

En dat is nu net het probleem. Diëten die je hebt gevolgd en de lijnpogingen die je hebt gedaan zijn daar wel allemaal op gericht.

Dus gaan we het nu echt eens anders aanpakken. We kijken verder dan voeding.

Na deze lezing weet jij:

  • Waarom diëten niet werken
  • Waarom je het voorheen niet volhield
  • Wat wel van belang is
  • En hoe jij daar de eerste stappen in kunt zetten

    Let op: tijdens deze lezing ligt de nadruk dus niet op wat je moet gaan eten.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor deze lezing waar je wel ECHT wat aan hebt. Er zullen veel dingen op z’n plek vallen en je krijgt praktische tips.

Door je in te schrijven voor de lezing ontvang je in de toekomst ook de inspiratiemail van Health Coach Ilona. Hier kun je je altijd weer voor uitschrijven.


Wie ben ik

Mijn naam is Ilona Roepen, 40 jaar en in mijn praktijk in Sprundel begeleid ik vrouwen (en soms ook mannen) die al hun hele leven op dieet zijn, vele afvalpogingen hebben gedaan maar nog geen stap verder zijn.

En dat maakt dat zij in een cirkeltje blijven hangen: van afvallen en weer aankomen. Omdat eten een strijd blijft en het gevecht met de weegschaal ook.

Naast ervaringsdeskundige ben ik opgeleid tot gewichtsconsulent en heb me gespecialiseerd in de psychologie van eetgedrag. Ik heb dus kennis over voeding maar kijk ook verder dan dat. Want er zijn zo ontzettend veel factoren van invloed.

Tijdens de diverse lezingen die ik bij Fit For Free Breda geef, komen allerlei onderwerpen rondom voeding, beweging en (eet)gedrag aan bod. Die je gaan helpen die stappen te zetten, die veranderingen door te maken, die je graag wilt maken. Door meerdere lezingen bij mij te volgen gaan dingen op z’n plek vallen. Ik wil je dus ook van harte uitnodigen om, indien mogelijk uiteraard, steeds aan te sluiten.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets delen? Stuur me gerust een mailtje naar: [email protected]

En volg je me al op Facebook of Instagram?