Meteen naar de inhoud

Het e-book is naar je onderweg!

Bedankt voor je aanvraag! Het e-book is onderweg. Binnen 5 minuten zit ie in je mailbox, check dan ook even je spam.

Wacht nog even met het wegklikken van deze pagina. Bekijk onderstaand filmpje terwijl het e-book jouw kant opkomt. Je zal je er vast in herkennen en je hoort wat de insteek van het e-book is.

Jij hebt misschien ook al wel 30 diëten geprobeerd en gemerkt dat dat gewoon niet werkt. En daarom gaan we het echt voor eens en altijd anders aan pakken.

In het e-book lees je wat jij nodig hebt om het afvallen vol te houden en je gewicht voor altijd vast te houden. Hoe jij eindelijk dat blijvende resultaat krijgt.

Zodat je niet elk jaar een maat groter hoeft te kopen, zodat jouw leven niet langer in het teken hoeft te staan van de strijd tegen de kilo’s en zodat je weer tevreden kunt zijn met jezelf en je lichaam.

Gebruik de code Startpakket5. Dan betaal je geen € 14,95 maar € 9,95.

Ben jij op zoek naar iets blijvends?

Jij bent klaar met diëten. En klaar om het nu echt anders te doen. Daarvoor geef ik je 11 gouden tips en dat is een mooi begin. Maar wil je nu doorpakken en meteen stappen gaan zetten? Kijk dan eens naar mijn startpakket ‘Afvallen zonder dieet – werk aan een fijne relatie en jezelf’.

Met dit startpakket:

Leg je een goede basis voor een voedzaam eetpatroon waardoor je na het afvallen niet opnieuw in een zwart gat valt, wat wel gebeurt als een dieet stopt.
Weet je door al die diëten niet meer wat je nou beter wel of niet kan eten? Dan krijg je daar volop inspiratie en tips voor met een variatielijst met heel veel producten en tussendoortjes, een voorbeelddagmenu en 7 makkelijke recepten voor de avondmaaltijd.
Je komt erachter dat je ongezond eten helemaal niet hoeft te laten! Het gaat juist om het vinden van balans. Dat jij voortaan de baas bent over jouw eetgedrag en dat jij bepaalt wat je wanneer, eet en hoeveel. En hoe je dat dan doet. Hoe jij voortaan wel die keuzes kunt maken die je wilt maken.
Je gaat ontdekken waarom je bepaalde valkuilen hebt en hoe je daar voortaan mee om kunt gaan: denk aan ’s avonds snacken op de bank, thuiskomen van je werk moe zijn, enorme honger of trek hebben en linea recta de kast induiken, geen puf meer hebben om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, weer op dat punt komen dat je toch weer te veel opschept, dat je één keer chocola op hebt en meteen weer verkocht bent en geen maat kunt houden.
En je leest ook de 5 oorzaken waarom het jou niet lukt om het er bij eentje te kunnen houden en hoe dan wel.
Maar ook eten uit emotie en stress komen aan bod en hoe jij dat kunt doorbreken.

Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Alles wat belangrijk is voor een blijvend resultaat komt aan bod. Je ziet dat het verder gaat dan je alleen richten op wat je eet. Iets wat je voorheen waarschijnlijk alleen maar deed. En dat maakt het startpakket uniek.

Dit pakket bevat heldere informatie, vele tips en opdrachten die jou echt verder helpen. Werk zo aan een fijne, relaxte relatie met eten en jezelf! Stop de strijd met de kilo’s hier.

Gebruik de code Startpakket5. Dan betaal je geen € 14,95 maar € 9,95.

Geen gejojo meer maar weer blij met jezelf en je lichaam

Mijn transformatie Health Coach Ilona

Wie ben ik

Mijn naam is Ilona Roepen. Een aantal jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als jij. Ik ben inmiddels 30 kg afgevallen en nog altijd op gewicht. Ik voel me zelfverzekerder en gelukkiger dan ooit en dat gun ik jou ook. Daarom ben ik een eigen praktijk in Sprundel gestart.
Ik help vrouwen die al vele afvalpogingen hebben gedaan en zo’n beetje hun hele leven worstelen met hun overgewicht.
Slimme vrouwen die heus wel weten wat ze moeten eten, wat ze zouden moeten doen, die ook een prima leven hebben, maar die het op de een of andere manier niet lukt om een stabiel gewicht te bereiken.
Binnen mijn praktijk staat naast een voedzaam eetpatroon een fijne, relaxte relatie met eten én jezelf centraal.
Mijn klanten omschrijven mij als betrokken, behulpzaam, positief en als iemand die goed luistert en bij wie je je op je gemak voelt. In mijn vrije tijd hou ik van de rust opzoeken in de natuur (al wandelend of fietsen op mijn racefiets. In de sportschool ben ik trouwens ook te vinden), lezen, creatief bezig zijn, in de tuin werken of lekker op de bank hangen en Netflix kijken. En wat ik ook erg leuk vind is uit eten gaan en als het even kan een weekendje weg of op vakantie!