Gratis coachgesprek

“Kom erachter wat jij moet doen om je streefgewicht te bereiken én vast te houden”

Er is één ding in je leven wat maar niet wil lukken: afvallen én je gewicht ook vasthouden. Oude gewoontes sluipen er terug in, ‘eentje kan geen kwaad toch?’ en voor je het weet zitten de kilo’s er weer aan. Kortom: Je bent terug bij af en de motivatie om weer opnieuw te beginnen is steeds verder te zoeken. Het frustreert je en je ziet bijna geen uitweg meer.

Maar je wilt het zo graag. Elke dag die confrontatie met de spiegel is niet fijn. Nieuwe kleren kopen is verschrikkelijk. Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen, je fitter voelen en lekker in je vel zitten.

Maar hoe dan en waarom lukt het maar niet ?

Is het gebrek aan discipline ?
Moet je nog strenger zijn voor jezelf ?
Eet je misschien verkeerd ?
Heb je een goede vervanger nodig voor ’s avonds op de bank ?
Moet je misschien toch meer gaan sporten ?

Wist jij het maar. En ook hoe je het ooit nog voor elkaar gaat krijgen.

Het gratis coachgesprek biedt duidelijkheid !

Een vrijblijvend, verhelderend consult met gegarandeerd 3 tips die je op weg helpen

Vraag voordat jij je aan een nieuwe afvalpoging gaat wagen, eerst het gratis coachgesprek aan. Behoed jezelf voor een nieuwe teleurstelling en kom erachter wat je nu vooral wel moet doen om je streefgewicht te bereiken en vast te houden. Zodat jij nooit meer hoeft af te vallen, balans gaat vinden en weer blij kunt zijn met jezelf en je lichaam. En ik beloof je, het zal verhelderend zijn en nieuwe perspectieven bieden. Ik help je op weg.

Hoe het werkt

Heel simpel en laagdrempelig. Je vraagt hieronder het coachgesprek aan. We plannen vervolgens een datum en het gesprek vindt vervolgens online plaats of als je dat fijner vindt, in mijn praktijk. We bespreken waar jij tegenaan loopt en je gaat met een dosis motivatie en tips naar huis.

In de maand januari geef ik er 5 t.w.v. € 40,- weg en jij kan hiervoor in aanmerking komen door je direct op te geven. Vol=vol.


Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Aanvraag gratis coachgesprek

    Ik wil het gesprek graag:

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

    Gratis gesprek Health Coach Ilona Sprundel