Meteen naar de inhoud

Gratis

Bekijk hier alle leuke gratis tools, tips en inspiratie om je relatie met eten en jezelf te verbeteren, en je eetgedrag blijvend te veranderen. Ontdek een wereld aan nieuwe inzichten en wat er ook voor jou allemaal mogelijk is!

Heb ik een gezonde relatie met eten test

Test: Heb jij een gezonde relatie met eten?

Test hier gratis of jij een gezonde relatie met eten hebt. Je hebt het anwoord meteen.

Startershandboek: Nooit meer op dieet – werk aan een gezonde relatie met eten en jezelf


Ontdek waarom diëten niet voor je gewerkt hebben en wat je wel nodig hebt en waarom. Maak kennis met een geheel andere kijk en aanpak.

Met 11 gouden tips hoe jij kunt werken aan echte, blijvende verandering. Door met je relatie met eten aan de slag te gaan. Inclusief BONUS-materiaal per mail.

Waarom eet, snoep of snack ik

Download: Waarom eet, snoep of snack ik?

Wat je eet is belangrijk maar waarom des te meer. Blijvend je eetgedrag veranderen begint met bewustwording en inzicht krijgen in waarom je eet, snoept of snaait, want dat doe je met een reden. En dat is lang niet altijd omdat je honger hebt. Vind het hier uit. Dan weet je ook waar de oplossing ligt. Ik help je er stap voor stap bij.

3-daagse: Zo verander je blijvend je eetgedrag

Ben jij klaar met diëten en afvalpoging na afvalpoging doen? En wil jij nu weleens weten hoe je wel blijvend je eet- en snoepgedrag verandert?

Wat van invloed is en waarom dat tot nu toe niet gelukt is?

Doe mee met de 3-daagse en je ontvangt de komende 2 weken 3 video’s in je mailbox.

 


Interessante blogartikelen met tips en echte eye-openers

Regelmatig schrijf ik blogartikelen die jou helpen je relatie met eten en jezelf te verbeteren. Met achtergrondinformatie, nieuwe inzichten en tips uiteraard. Je vindt ze allemaal hier.


Video: ‘Niet nog eentje dan’

Wil graag weten waarom je (vr)eetbuien hebt? Wat er nodig is om het bij die portie te kunnen houden die jij prettig vindt?

Bekijk dan hier de Facebook-Live ‘Niet nog eentje dan’ terug.


Wekelijkse inspiratie en tips in je mailbox.

Op Facebook en Instagram deel ik vrijwel dagelijks berichten maar in mijn wekelijkse inspiratiemail ga ik hier vaak nog wat dieper op in, zodat je er verder mee uit de voeten kunt. Dit wil je niet missen! Schrijf je in en is het toch niet wat je zoekt dan kun je je zo weer uitschrijven.