Meteen naar de inhoud

Gratis coachgesprek

Wat zou jij graag wat vaker andere keuzes maken op eetgebied. Niet voor nog een extra stuk chocola gaan en nog één. Het bij een bepaalde portie chips kunnen houden. Wat vaker een stuk fruit nemen bijvoorbeeld i.p.v. toch maar weer snel die koek. Sterker in je schoenen staan. Nee kunnen zeggen.

Maar het lukt niet en daar snap je niks van. Want je wil het zo graag. Je weet ook wat er gebeurt als je het toch doet. Hoe je je daarna voelt. Dat het je niet helpt. Dat zou toch voldoende moeten zijn? Waarom lukt het dan keer op keer toch niet?

Het gratis coachgesprek geeft je antwoord op die vraag! En uiteraard ook wat je hierin wél echt kan helpen.


Ja, ik wil dat gratis coachgesprek!

Helaas komen mijn mailtjes weleens in de spambox terecht. Check deze dus als je na een paar dagen nog geen reactie van mij terug hebt ontvangen.

  Ik wil het gesprek graag:


  Een gezonde vervanger is niet de oplossing en ‘gewoon’ sterk zijn ook niet

  Helaas is het niet zo simpel als: ik moet gewoon sterk zijn, ik moet dat gewoon niet doen, ik moet maar gewoon 1 koekje nemen en klaar, of dat schaaltje chips en de rest opbergen.

  Er spelen andere dingen mee. Andere mechanismes om het zo maar te noemen.

  Want als jij in de basis niet tevreden bent met jezelf, hoe fijn is het dan dat die ene koek jou daar even van afleidt. Dat die koek jou wel even een goed gevoel geeft, misschien wel troost.
  Hoe lekker is het om na een vermoeiende dag op de bank te ploffen met een zak chips en eindelijk even te ontspannen, nergens aan te hoeven denken.
  Hoe prettig is om de sleur van de dag even te doorbreken met snoep.
  Hoe fijn is het om bepaalde frustratie (tijdelijk) weg te eten met ijs.
  Hoe heerlijk is het om als je alleen bent, je je verveelt, even niks te doen hebt, dat ongemak of leegte op te vullen met chocola.

  Dat ene koekje, stuk chocola, snoep, ijs, kan voor zoveel meer staan dan alleen dat koekje, snoepje of schaaltje chips. En dat maakt dat het lastig is om het dan vanaf nu dan maar niet meer te doen.

  En dat is ook de reden dat een ‘gezonde’ vervanger niet de oplossing is. Omdat ook dat je niet gaat geven wat je eigenlijk zoekt.

  Gezonde leefstijl Health Coach Ilona Sprundel

  Maar wat dan wel?

  Laten we daar samen over sparren.

  We bespreken wat voor jou redenen kunnen zijn waarom je het snoepen, snacken of snaaien niet te kunnen laten. (En hiermee bedoel ik niet dat je dus nooit meer mag of gaat snoepen of snacken, maar dat het voortaan op een manier gaat waar jij je prettig bij je voelt)
  En wat jou kan helpen dit te doorbreken.

  Het gratis coachgesprek biedt duidelijkheid en helpt je op weg!

  Hoe het werkt

  Heel simpel en laagdrempelig. Je vraagt hieronder het coachgesprek aan. We plannen vervolgens een datum. Het gesprek vindt online plaats of in mijn praktijk in Sprundel als je dat fijner vindt. Vooraf vul je een korte vragenlijst in zodat ik me goed kan voorbereiden en waardevolle tips kan geven die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

  In de maand juli geef ik er slechts 2 t.w.v. € 40,- weg en jij kan hiervoor in aanmerking komen door je direct op te geven. Vol=vol.


  Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. Dit kan ook online!

  Aanvraag gratis coachgesprek

  Helaas komen mijn mailtjes weleens in de spambox terecht. Check deze dus als je na een paar dagen nog geen reactie van mij terug hebt ontvangen.

   Ik wil het gesprek graag:

   Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

   Gratis gesprek Health Coach Ilona Sprundel