Ga naar de inhoud

Gratis

Bekijk hier alle gratis tools, tips en inspiratie om je relatie met eten en jezelf te verbeteren, en je eetgedrag blijvend te veranderen. Ontdek een wereld aan nieuwe inzichten en wat er ook voor jou allemaal mogelijk is! Een tip: is dit allemaal nieuw voor je? Start met het bekijken van de gratis webinar ‘Geen dieet maar wat dan wel?’ en kijk daarnaast vooral ook lekker rond.

Uitgelicht

Omslag website

NIEUW Gratis webinar: Wat is een gezonde relatie met eten en hoe ontwikkel je die?

Je hebt er misschien al weleens over gehoord of gelezen: je relatie met eten verbeteren of een gezonde relatie met eten ontwikkelen.

Maar wat is dat dan, waaraan kun je een gezonde relatie met eten herkennen, wat kan het je opleveren en welke stappen kun je zetten om dat te bereiken?

Ik vertel er je alles over in dit gratis webinar.

Doe je mee?

Ook nieuw

Te weinig uren in een dag. Een (te) volle agenda of een to-do lijstje waar maar geen eind aan komt.

De zomervakantie lijkt alweer eeuwen geleden en het voornemen om het nu eens echt rustiger aan te doen, meer tijd voor jezelf te nemen, te zorgen voor meer balans, is naar de achtergrond verdwenen.

Heb jij dit ook?

Dan heb ik een leuke, gratis download voor je! De ‘Zelfzorg check-in voor een fijne dag’. Dat is pas echte zelfzorg.

1. Gratis webinar: Geen dieet maar wat dan wel?

Je wilt geen nieuw dieet meer, voelt dat je iets anders nodig hebt. Maar wat dan? Ik laat je graag zien wat dat alternatief zou kunnen zijn.

Niet gericht op lijnen en diëten (want dat heb je al zo vaak gedaan) maar waarmee je wél de regie op jouw eetgedrag én leven kunt (her)pakken. Waarmee eten ook weer iets leuks wordt. Waardoor je niet langer die strijd hoeft te voeren met eten en jezelf.

Ik vertel je er alles over in dit gratis webinar.

Are you in?!

Heb ik een gezonde relatie met eten test

2. Test: Heb jij een gezonde relatie met eten?

Test hier gratis of jij een gezonde relatie met eten hebt. Je hebt het anwoord meteen.

Nooit meer op dieet

3. Startershandboekje: Nooit meer op dieet – werk aan een gezonde relatie met eten en jezelf


Ontdek waarom diëten niet voor je gewerkt hebben en wat dan wel. Maak kennis met een geheel andere kijk en aanpak.

Met 11 gouden tips hoe jij kunt werken aan echte, blijvende verandering. Door met je relatie met eten aan de slag te gaan.

4. Download: Waarom eet, snoep of snack ik?

Wat je eet is belangrijk maar waarom des te meer. Blijvend je eetgedrag veranderen begint met bewustwording en inzicht krijgen in waarom je eet, snoept of snaait, want dat doe je met een reden. En dat is lang niet altijd omdat je honger hebt. Vind het hier uit. Dan weet je ook waar de oplossing ligt. Ik help je er stap voor stap bij.

5. 3-daagse: Zo verander je blijvend je eetgedrag

Wil jij nu weleens weten hoe je echt blijvend je eet- en snoepgedrag verandert? Hoe je patronen doorbreekt en afscheid neemt van vaak starre gewoontes?

Doe mee met de 3-daagse.

6. Video: ‘Niet nog eentje dan’

Wil graag weten waarom je (vr)eetbuien hebt? Wat er nodig is om het bij die portie te kunnen houden die jij prettig vindt?

Bekijk dan hier de Facebook-Live ‘Niet nog eentje dan’ terug.

Interessante blogartikelen met tips en echte eye-openers

Regelmatig schrijf ik blogartikelen die jou helpen je relatie met eten en jezelf te verbeteren. Met achtergrondinformatie, nieuwe inzichten en tips uiteraard. Je vindt ze allemaal hier.