Meteen naar de inhoud

Gratis e-book

Ontvang mijn gratis e-book ‘Nooit meer op dieet, 11 gouden tips – werk aan een fijne relatie met eten en jezelf

Lees de 11 gouden tips om erachter te komen wat je vanaf nu vooral WEL moet gaan doen om een stabiel gewicht te bereiken. En hoe jij de strijd met eten achter je kunt laten en eindelijk weer blij kunt zijn met je lijf.

Vraag het e-book aan en je ontvangt hem meteen in je mailbox. Én je krijgt ook aanvullende tips en inspiratie. Je kunt je hiervoor elk moment weer uitschrijven.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je leest er meer over in mijn privacyverklaring.


Herken jij jezelf hierin?

Je bent al je hele leven lang bezig met afvallen.
Je hebt alle diëten al geprobeerd maar het lukt het je maar niet om je gewichtsverlies ook vast te houden.
Sterker nog, je wordt misschien alleen maar zwaarder.
Wat je moet eten weet je best maar dat ook (blijven) doen, daar loop je steeds tegenaan.
En daar word je ontzettend moedeloos en ongelukkig van.

Dan is dit e-book echt wat voor jou !

Je komt erachter waarom diëten niet werken en wat dan wel. Om zo voor eens en altijd af te rekenen met die strijd tegen de kilo’s.
En daar is een andere aanpak voor nodig. Een die verder kijkt dan alleen naar wat je eet. Die het denken in ‘dit mag ik wel en dat niet’ loslaat. En daarin onderscheidt dit e-book zich van al die andere dingen die jij al eens hebt geprobeerd.

Lees er alles over in mijn gratis e-book ! Je krijgt 11 gouden tips die je meteen toe kunt passen.


Dit e-book is geschreven door

Dit e-book is geschreven door Ilona Roepen. Sinds augustus 2021 heb ik mijn eigen praktijk in Sprundel, genaamd Health Coach Ilona. Daarnaast begeleid ik ook klanten uit de regio Fijnaart in de sportschool van Lifestyle 13. Als ervaringsdeskundige (-30 kg) weet ik als geen ander hoe het is om te zwaar te zijn. Wat dit doet met je zelfvertrouwen en wat voor uitwerking dit heeft op je leven. Maar ik weet ook wat nodig is om je streefgewicht te bereiken én vast te houden.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland en heb ik me gespecialeerd in de psychologie van eetgedrag. Ik kijk dus verder dan alleen naar wat je eet. En vooral ook naar het waarom. Naar welke rol eten in jouw leven is gaan spelen. Welke gewoontes en patronen je hebt. Want daar ligt de oplossing. Word de baas over dat stemmetje in je hoofd en bepaal voortaan zelf wat je wanneer eet en hoeveel!

Vraag het gratis e-book aan en ontdek hoe jij jouw streefgewicht kunt bereiken én vasthouden !

Wil jij nu eindelijk eens een blijvend resultaat ? Vraag het e-book aan om vandaag nog die start te kunnen maken.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt hem meteen in je mailbox. Én je krijgt ook aanvullende tips en inspiratie. Je kunt je hiervoor elk moment weer uitschrijven.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je leest er meer over in mijn privacyverklaring.