Gratis e-book

Ontvang mijn gratis e-book ’11 gouden tips om na het afvallen nooit meer terug te vallen – werk aan een fijne relatie met eten en jezelf’

Lees de 11 gouden tips om erachter te komen wat je vanaf nu vooral WEL moet gaan doen, om jouw streefgewicht te bereiken EN voor eens en altijd vast te houden.

Vraag het e-book aan en je ontvangt hem meteen in je mailbox. Én je krijgt ook aanvullende tips en inspiratie. Je kunt je hiervoor elk moment weer uitschrijven.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je leest er meer over in mijn privacyverklaring.


Herken jij jezelf hierin?

Je bent al je hele leven lang bezig met afvallen.
Je hebt alle diëten al geprobeerd maar het lukt het je maar niet om je gewicht ook vast te houden.
Wat je moet eten weet je best maar dat ook (blijven) doen, daar loop je steeds tegenaan.
En daar word je ontzettend moedeloos en ongelukkig van.

Nou, dan is dit e-book echt wat voor jou !

Je komt erachter wat het zo lastig maakt, waarom diëten niet werken en wat dan wel. Om zo voor eens en altijd af te rekenen met die strijd tegen de kilo’s. En daar is een andere aanpak voor nodig. Een die verder kijkt dan alleen naar wat je eet.

Lees er alles over in mijn gratis e-book ! Je krijgt 11 gouden tips die je meteen toe kunt passen.


Dit e-book is geschreven door

Dit e-book is geschreven door Ilona Roepen. Sinds augustus 2021 heb ik mijn eigen praktijk in Sprundel, genaamd Health Coach Ilona. Als ervaringsdeskundige (-30 kg) weet ik als geen ander hoe het is om te zwaar te zijn. Wat dit doet met je zelfvertrouwen en wat voor uitwerking dit heeft op je leven.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland en heb ik me gespecialeerd in de psychologie van eetgedrag. Ik kijk dus verder dan alleen naar wat je eet. En vooral ook naar het waarom. Naar welke rol eten in jouw leven is gaan spelen. Want daar ligt de oplossing.

Vraag mijn gratis e-book aan en ontdek hoe jij jouw streefgewicht kunt bereiken én vast kunt houden !

Wil jij nu eindelijk eens een blijvend resultaat? Vraag het e-book aan om vandaag nog die start te kunnen maken.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt hem meteen in je mailbox. Én je krijgt ook aanvullende tips en inspiratie. Je kunt je hiervoor elk moment weer uitschrijven.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je leest er meer over in mijn privacyverklaring.