Meteen naar de inhoud

Een gezonde levensstijl beginnen: dit keer gaat het je wél lukken!

Je ziet er als een berg tegenop. Je wilt nu echt een gezonde levensstijl beginnen maar je hebt geen zin in al het gedoe. Anders koken (wat ook nog eens een hoop extra tijd kost), anders eten, jezelf van alles moeten ontzeggen, verplicht sporten. Maar ergens vind je het ook de hoogste tijd worden, want je wilt heel graag afvallen.

Ik bied je een manier die werkt. Omdat mijn aanpak bij jou en je leven past!

Word weer blij met jezelf en je lichaam

Voor je gevoel ben je je hele leven al bezig met afvallen. Je hebt alle mogelijke diëten gevolgd. Van Sonja Bakker tot Weight Watchers en van Paleo tot aan orthomoleculair.

Sommige van die diëten werkten prima voor je, maar het resultaat was altijd maar tijdelijk. Uiteindelijk viel je weer terug in je oude gewoontes en de verloren kilo’s zaten er zo weer terug aan.

En ook nu word je weer niet blij van wat je in de spiegel ziet. De kleding (die eigenlijk al minstens een maat groter is dan je eigenlijk zou willen), zit te strak en je voelt je onzeker. Na veel twijfelen heb je besloten nog één poging te willen doen. Je wilt een gezonde levensstijl beginnen die je wél vol kunt houden.

Een gezonde levensstijl zonder strak regime

Mijn transformatie Health Coach Ilona

Ik ben Ilona en als voedingscoach begeleid ik jou naar een gezonde levensstijl met een goed basiseetpatroon waar jij achter staat. Een eetpatroon is in mijn ogen gezond als je ook “ongezonde” dingen eet en als je daar zonder schuldgevoelens van kunt genieten.

Het draait niet om wat je wel of niet mag, wat goed is of slecht, maar om of het jou lukt die balans te vinden. En het gaat erom of jij de regie kunt pakken op jouw eetgedrag. Dat JIJ voortaan kunt bepalen wat je wanneer eet en hoeveel en niet dat stemmetje in je hoofd.

En dus gaan we daar ook mee aan de slag. Dan lukt het jou wel om die gezonde levensstijl vast te houden. Ik ben hier zelf het voorbeeld van zoals je wel kunt zien op de foto’s links.

Dat doen we zonder dieet dus, niet met dure afslankproducten of standaard weekmenu’s want daarmee ontwikkel je niet een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is voor altijd. Dat dieet, die ene maaltijdreep of weekmenu is dat niet.

Krijg een fijne en ontspannen relatie met eten waarbinnen jij de baas bent over je eigen eetgedrag.

Met mijn ‘Fijne relatie met eten en jezelf’ traject, help ik je als voedingscoach in 3 tot 4 maanden naar een levensveranderende transformatie waarbij jouw strijd met de kilo’s eindelijk ten einde komt. Omdat ik je op een andere manier naar afvallen laat kijken. Je gaat inzien dat je met een streng dieet juist het tegenovergestelde bereikt én wat je dan vooral wel nodig hebt. Zo ga jij je nieuwe levensstijl ontspannen tegemoet.


“Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden.  Ik heb heel veel geleerd en kon er ook mijn eigen ideeën op loslaten. Mijn oude gewoontes zijn er niet meer. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied. Zo kan ze zich beter inleven in hoe iemand zicht voelt met extra kilo’s.” – C.-


Waarom het je dit keer wel gaat lukken om gezonder te eten

Natuurlijk ben je sceptisch. Je hebt al zo vaak geprobeerd om aan gezonde levensstijl te beginnen en om voor eens en altijd af te vallen, maar op de langere termijn werkte het niet voor je. Met mijn hulp gaat het je wel lukken, en wel om de volgende redenen:

Ieder lijf is anders, ieders leven is anders. Daarom help ik je een eetpatroon te ontwikkelen wat bij jou past. Bij jouw voorkeuren maar ook bij je dagelijks leven. Dan hou je het al veel gemakkelijker vol.
Met een voedzaam eetpatroon ervaar je minder honger, waardoor je ook minder snel geneigd bent iets “ongezonds” te pakken.
Maar er kunnen meer dingen meespelen waardoor jij niet altijd die keuzes kunt maken die je graag wilt maken. Ook daar gaan we mee aan de slag.
Je leert je ook goed voor te bereiden op drukke dagen of lastige momenten (zoals etentjes en feestjes), waardoor je jouw nieuwe gezonde levensstijl niet overboord gooit zodra er teveel uitdagingen zijn.
En ‘fouten’ maken mag. Het mag een keer niet goed gaan. Leer hiervan, gooi de handdoek niet in de ring. Met deze mindset kom jij veel verder.


Ilona neemt de tijd en luistert naar je. Haar traject is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.” – Kirsty –