Meteen naar de inhoud
Gezond afvallen Health Coach Ilona Fijnaart

Blijvend afvallen
op een relaxte manier

En nu echt!

Mijn naam is Ilona Roepen en in mijn praktijk in Sprundel én in de sportschool Lifestyle 13 in Fijnaart, help ik jou met afvallen met een blijvend resultaat.

Niet met een streng dieet, shakes of repen maar door het ontwikkelen van een normaal, gezond en realistisch eetpatroon. Zelf ben ik hierdoor 30 kg afgevallen en nog altijd op gewicht.

Ik leer je omgaan met verleidingen en bewuste keuzes maken zodat je niet meer terugvalt. Want daar gaat het steeds mis nietwaar? Én we richten ons vooral op wat je WEL goed doet.

Dat is afvallen op een relaxte en positieve manier.

Health Coach Ilona Fijnaart voedingscoach afvallen

Ben jij dat gejojo helemaal beu en wil je voor eens en altijd je ideale gewicht bereiken én behouden ? Zodat:

Kleding weer mooi staat.
Jij je buik niet meer in hoeft te houden.
Je weer tevreden kunt zijn met jezelf.
Je genoeg energie hebt.
En niet meer die eeuwige strijd met eten hoeft aan te gaan.

Je weet vast wel WAT je moet doen, maar HOE zorg je ervoor dat je het GAAT doen ? Daar kan ik je bij helpen.


Mijn verhaal

Een aantal jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje als jij. Ik was te zwaar en voelde me daar verre van prettig bij. Uiteindelijk is het me gelukt om 30 kg af te vallen en ik ben nog altijd op gewicht. Ik heb mijn leefstijl omgegooid en wil jou daar nu ook bij helpen want het levert je zoveel op !

Mijn werkwijze

Uit eigen ervaring weet ik dat dé manier om blijvend af te vallen het ontwikkelen van een eetpatroon is wat bij je past en wat je voor altijd vol kan houden. Dit blijkt ook keer op keer uit allerlei onderzoeken. Daar gaan we dus mee aan de slag!

Maar ook het mentale stuk is erg belangrijk. Want dat bepaalt uiteindelijk of je ook eet zoals je graag zou willen. Leer omgaan met die stemmetjes in je hoofd. Pak de regie terug op je eetgedrag.

En dat maakt Health Coach Ilona uniek. Ik werk met een totaalaanpak. Zo is blijvend gewichtsverlies ook voor jou haalbaar! Ervaar hoe DAT voelt. Ontdek hier welk traject bij jou past.


Je vindt me hier

Sinds augustus 2020 heb ik al tientallen klanten mogen begeleiden bij het afvallen. Klik hier voor reviews. Ik heb een praktijk aan huis in Sprundel, maar woon jij in de regio van Fijnaart, dan kunnen de gesprekken ook plaatsvinden in de sportschool van Lifestyle 13. Of je nu lid bent of niet! Dus ook zonder sportschoolabonnement ben je van harte welkom.

Afvallen Fijnaart
Afvallen Fijnaart

Heb je een vraag of wil je graag vrijblijvend kennismaken om erachter te komen of dit wat voor je is? Vul het contactformulier in en je krijgt gegarandeerd z.s.m. een reactie terug.