Meteen naar de inhoud

Het 12 weken

afslankprogramma

Ben jij hier helemaal klaar mee ?

Met kleding die niet meer past en mooi staat.
Met moe zijn, geen energie hebben.
Met afvallen en steeds opnieuw aankomen.

Vind jij het tijd worden voor actie, voor verandering ?
Wil jij je weer goed voelen en blij zijn met jezelf en je lichaam ?
Maar heb je geen zin om opnieuw een streng dieet te volgen ?

Sportschool Lifestyle 13 en Health Coach Ilona gaan jou helpen !

We ontwikkelen een voedzaam basiseetpatroon wat bij jou en je leven past. Niet alleen voor nu maar voor altijd.
Waarbinnen dus óók ruimte is voor die ene koek, chips, chocola of wat je dan ook lekker vindt. Want dat hoort gewoon bij het leven, nietwaar ?!
Je ontdekt wat nodig is om hier de balans in te vinden.
En indien gewenst: je gaat sporten omdat het je iets oplevert en niet omdat het moet.

Maar ook je eetgewoontes nemen we onder de loep zodat je werkt aan een lange termijn oplossing en geen quick fix.


Kirsty

Ilona neemt de tijd en luistert naar je.
Haar programma is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.


Hoe het werkt

We gaan 12 weken aan de slag. Om de week heb je een afspraak met Health Coach Ilona. In de sportschool in Fijnaart of in haar praktijk in Sprundel. Dit bepaal jezelf.

Uitgangspunt is je huidige eetpatroon, wat je daarin zou willen veranderen en je krijgt daarbij tips. Geen standaard weekmenu’s dus of afslankshakes maar stap voor stap jouw eetpatroon vormgeven voor tijdens het afvallen én erna. Met eenvoudige, snelle maar lekkere, gezonde recepten en voorbeelden van hoe een dag er op eetgebied uit kan zien. M.b.v. een uitgebreide lijst kan je hier allerlei variaties op maken.

Maar we bespreken ook waar jij verder tegen aanloopt, waar het volgens jou misgaat. Welke (eet)gewoontes wil jij graag blijvend veranderen? Is dat elke avond chips eten op de bank bijvoorbeeld of snoepen voor het avondeten.

Daarnaast ga je, als je dit wilt, zelf aan de slag in de sportschool. Je vraagt een trainingsschema aan en/of krijgt tips van Health Coach Ilona hoe je het een en ander aan kan pakken en hoe je gemotiveerd blijft. Ook dit komt in onze gesprekken terug.

Wil je wel begeleiding bij het afvallen maar dat nog niet combineren met sporten? Ook dat kan.

Wat je doel ook is, of je nu 5, 10 of 30 kilo af wilt vallen, jong bent of oud, wij staan voor je klaar !

Mijn transformatie Health Coach Ilona

Mijn naam is Ilona Roepen en ik help je graag. Als ervaringsdeskundige (-30kg) weet ik hoe het is om te zwaar te zijn, maar ook wat nodig is om je streefgewicht te bereiken én vast te houden. En dat gun ik jou ook!

L.

47 jaar

Samen met Ilona het programma doorlopen. Het is heel anders dan andere afslankprogramma’s. Je hebt eigenlijk geen beperkingen. Ik heb echt geleerd om betere keuzes te maken en voedzame maaltijden te nemen. Hierdoor minder hongergevoel, wat voor mij “snaaien” echt heeft doen verdwijnen. Soms dacht je al verstandige keuzes te maken, maar merk je dat het toch nog anders/ beter kan. Zelfs nu na mijn vakantie ben ik niet aangekomen, dus heb het toch super gedaan.

Fijn om ook samen te kijken naar hoe te eten tijdens nachtdienst, hier heb ik echt wat bij geleerd. Ook de vervanging van pakjes en zakjes bij pasta’s Voel me al veel lekkerder in mijn vel en stukken fitter, ook het sporten levert zijn bijdrage hierin. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Ben nog niet waar ik wil zijn, maar heb alles geleerd om het zelf voort te zetten.


Jouw investering

Je betaalt slechts  € 21,58 per week voor het beste voedingsadvies en de fijnste 1 op 1 coaching! We gaan op zoek naar een fijne, gezonde balans en wat daarbij in de weg staat. Naast jouw eetpatroon staan dus ook jouw gewoontes en patronen centraal.

Jouw totale investering in een vitaler en gelukkiger leven bedraagt dus € 259. MAAR aangezien ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten kan het traject voor een groot deel vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Check dat even hier.

Belangrijk: Je hoeft geen lid te zijn van Lifestyle 13 om mee te kunnen doen. Wil je het gaan combineren met sporten in de sportschool dan is een abonnement wel nodig. Vind je het spannend om die eerste stap in de sportschool te zetten? Geen probleem wij helpen je en maken je wegwijs.

Aarzel dus niet en geef je op. Liever eerst even kennismaken? Ook dat is geen probleem. Vul dan hier het contactformulier in. Ook als je nog vragen hebt.


C.

64 jaar

Ik heb via de sportschool Lifestyle 13 het afslankprogramma van Health Coach Ilona gevolgd. Het voldeed aan mijn verwachtingen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn leefpatroon en ik maak nu bewustere keuzes in wanneer ik bijvoorbeeld wijn wil drinken. Ook kwam ik erachter dat ik soms teveel at en dat gaat mij nu helpen mijn behaalde streefgewicht vast te houden. De recepten e.d. waren lekker en smaakte goed. De begeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Ik kan Health Coach Ilona aanbevelen !


Meer info

Wil je nog wat meer info ? Stuur je vraag via de mail: [email protected], stel hem hieronder via het contactformulier of bel naar 06 34403571.

OF vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. We bespreken waar jij tegenaan loopt en wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Vul ook daarvoor onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

    Werken aan je gezondheid is de beste investering ooit want zonder ben je nergens

    Bekijk ook eens mijn Facebookpagina of Instagram-account waar je tips e.d. kunt vinden rondom afvallen.