Meteen naar de inhoud

Stop jouw strijd met eten en je gewicht

Ontwikkel een fijne, ontspannen relatie met eten én jezelf
en (her)pak de regie op je eetgedrag en jouw leven!

Ervaar jij ook een jarenlange strijd met eten en jezelf? Ben je al je halve leven aan de lijn en ben je daar helemaal klaar mee?

Je hebt geen zin meer om jezelf van alles te verbieden, streng te zijn, steeds op te moeten letten. Na te hoeven denken of wat je eet wel oké is.

Je schuldig te voelen als je iets ‘verkeerds’ gegeten hebt. Je wilt gewoon kunnen genieten! Van dat etentje of stuk chocola. Zonder het gevoel dat je dag verpest is, jij gefaald hebt en je maandag weer opnieuw moet beginnen.

Je wilt geen (vr)eetbuien meer, kunnen stoppen met eten of snoepen wanneer jij dat wil. Je wilt een gezonde balans in je eetpatroon en bovendien weer normaal eten.

En je beter te voelen zonder dat daar een zak chips, reep chocola of pak koekjes voor nodig is.

Kortom je wilt een ontspannen, gezonde relatie met eten. Rust. Geen gedoe meer. Geen diëten die toch niet blijken te werken. En bovendien weer lekker in je vel zitten en eindelijk tevreden kunnen zijn met jezelf.

Laat de strijd met eten niet langer je leven beheersen.
Stap uit die cirkel en start met gelukkig zijn.

Afvallen Sprundel Health Coach Ilona balans

Het is tijd voor een andere aanpak

Mijn naam is Ilona en ik ben anti-dieetcoach. Niet een nieuw dieet maar jouw eetgedrag, je relatie met eten en jezelf staat centraal.

> Wat je eet is belangrijk maar waarom des te meer. Samen kijken we naar waar het werkelijk steeds ‘mis’ gaat en waar jij op eetgebied tegenaan loopt.

> Heb je al vele diëten gevolgd dan kan het ook zomaar zijn dat je niet meer zorgeloos kunt genieten van lekker eten. Dat je het voor je gevoel altijd fout doet. En dat zorgt voor veel stress.

> Misschien ben je de balans kwijtgeraakt. Gaat het eten overdag en doordeweeks goed, maar ‘s avonds, in het weekend, op vakantie of met de feestdagen niet. En heb je ook de angst om aan te komen.

> De relatie met jezelf kan hiermee ook onder druk zijn komen te staan. Want ‘je kan dit niet’ en ‘het ligt aan jou’ en ‘je ziet er ook al niet uit’. Je voelt je doodongelukkig.

Het slechte nieuws is dat jij hierin echt niet de enige bent. Het goede dat jij hier voor jezelf dingen in kunt gaan veranderen.

Zodat het niet langer van invloed is op jouw leven en geluk.

Dus loop jij vast op eetgebied? Wil jij je graag beter voelen over jezelf? En die eindeloze en nutteloze strijd achter je laten? Lees dan hier verder hoe we dat gaan doen en of mijn aanpak wat voor je is!

Iedere vrouw verdient het om zich goed te voelen over zichzelf en een gezonde, ontspannen relatie met eten te hebben!

Doe de test: Hoe gezond is jouw relatie met eten?

Beantwoord de 10 vragen en je weet het meteen!

Gratis video

Bekijk gratis de Facebook Live waarin je veel inzichten krijgt over waarom het je niet lukt om het bij een bepaalde portie te houden. En daarmee ook wat je hieraan kunt doen.

Laat je inspireren

Hier vind je mijn blogs vol inspiratie, eye-openers en tips. Ook lees je persoonlijke verhalen

Health Coach Ilona praktijk Sprundel voedingsdeskundige

Gratis kennismaking

Wil jij graag weten hoe ik je kan helpen en of mijn traject wat voor je is? Vraag dan hier een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Zij gingen je voor

Kirsty: ” Ilona neemt de tijd en luistert naar je. Haar traject is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ik voel me weer goed, energiek en zit goed in mij vel.”

Anoniem: “Ilona neemt de tijd voor je en begrijpt wat er speelt. Hierdoor goede tips en handvatten gekregen. Belangrijke veranderingen doorgevoerd en dieetregels van tafel geveegd. Ik zit beter in mijn vel en door mijn manier van leven voel ik me veel relaxter. Ilona bedankt voor je goede begeleiding en support. Raad iedereen aan om eens bij haar langs te gaan.”

Anoniem: “Ik vond het heel leuk en leerzaam om het traject bij Ilona te volgen. De snaaimomenten zijn verdwenen. Ik ervaar veel meer rust rondom eten.”

Tijd voor verandering

Heb jij ook het gevoel dat het anders moet? Dat het tijd is voor verandering? Stel het niet langer uit. Neem die spannende, maar o zo belangrijke eerste stap vandaag nog.

En je hoeft het niet alleen te doen! Er is helemaal niks mis met hulp inschakelen. Het getuigt van kracht en moed. Van dat jij jezelf belangrijk genoeg vindt. Schroom niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen om met mij te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik jou kan helpen en of het bij je past. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Laat mij je helpen
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of stel je vraag. Je krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.