Meteen naar de inhoud

Stop jouw strijd met eten en de weegschaal vandaag nog!

En word weer blij met jezelf en je lichaam

Ben jij voor je gevoel ook al je hele leven bezig met afvallen? En ben je daar helemaal klaar mee?

Je hebt alles al wel zo’n beetje geprobeerd maar zonder blijvend resultaat. Steeds val je terug in oude gewoontes en kom je weer aan. Wat je wel of niet zou moeten eten weet je best maar het lukt je gewoon niet! Moedeloos word je ervan. Steeds weer die strijd. Het is het enige in je leven wat je maar niet op de rails krijgt.

Dat diëten niet werken daar ben je intussen wel achter, maar wat dan wel?

Je hebt geen zin meer om jezelf van alles te verbieden. Je schuldig te voelen als je iets ‘verkeerds’ gegeten hebt. Je wilt geen eetbuien meer maar het gewoon bij één koekje kunnen laten. Je wilt een gezonde balans in je eetpatroon. Niet meer eten uit stress, verveling of een andere emotie. Niet meer luisteren naar dat stemmetje in je hoofd wat zegt ‘eentje kan wel’, ‘ik kan het niet’ of ‘nu is de dag verpest, begin maandag maar opnieuw’.

Je wilt je weer lekker in je voelen, leuke kleding kunnen dragen en trots zijn op jezelf.

Health Coach Ilona Sprundel Afvallen op een normale, gezonde manier met blijvend resultaat.

Word weer de baas over je eigen eetgedrag!

Afvallen Sprundel Health Coach Ilona balans

En daar kan ik je bij helpen. Het is tijd voor een andere aanpak

Wat mij betreft zijn de vele periodes van diëten, lijnen en de nodige stress die dat met zich meebrengt voor jou voorbij.

Want zeg eens eerlijk wat heeft het je nu uiteindelijk gebracht?

Waarschijnlijk niet meer dan extra kilo’s, een kledingkast vol verschillende maten, een verre van relaxte relatie met eten, frustratie en een slecht gevoel over jezelf.

En daarom gaan we het nu voor eens en altijd anders doen.

Laat de weegschaal niet langer jouw geluk bepalen. En of jij wel hard genoeg je best hebt gedaan. Maar richt je samen met mij op wat er werkelijk toe doet.

Namelijk het ontwikkelen van een eetpatroon waar jij blij van wordt, wat past bij jouw voorkeuren en leven. Waarbinnen het niet langer draait om ‘mag ik het wel of niet’ maar ‘wil ik het wel of niet’. Waarbinnen jouw eetgedrag (waarom kan ik niet stoppen met snoepen of snaaien, waarom eet ik op bepaalde momenten te veel) en goed voor jezelf zorgen centraal staat.

En daarmee onderscheidt mijn aanpak zich van de meeste diëtisten en voedingscoaches. We kijken verder dan alleen voeding! En dát is wat je nodig hebt.

Dus:

> Wil jij niet weer een strak regime of ‘snel van je kilo’s af’ maar jezelf nu echt eens de tijd geven om wat kilo’s kwijt te raken?
> Zodat ze er ook echt af blijven en periodes van te veel eten en te weinig definitief voorbij zijn?

Wil jij:

> Balans in je eetpatroon waar je je leven lang profijt van hebt?
> Hardnekkige gewoontes en patronen die er keer op keer voor zorgen dat je terugvalt doorbreken en veranderen?
> Meer rust in je hoofd en weer kunnen genieten van eten zonder de angst om aan te komen?
> Lekkere dingen in huis kunnen halen als snoep, chocola, koek en chips zonder dat je steeds drang voelt om te gaan eten of dat je losgaat?

En:
> Wil jij weer goed voor jezelf gaan zorgen? Dichterbij jezelf blijven?
> En je weer de moeite waard gaan vinden en meer zelfvertrouwen krijgen?

Kortom een fijne, relaxte relatie met eten en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Health Coach Ilona voedingscoach gewichtsconsulent Sprundel ervaringsdeskundige

Ook ik was een paar jaar geleden te zwaar en verre van gelukkig met mezelf maar doordat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen, meer stil ben gaan staan bij wat wil ik en waarom eet ik, is het me gelukt om een stabiel gewicht te bereiken.

En ik geloof dat jij dit ook kan! Al zie je dat misschien nog niet zo. Ik help je daar graag bij. Als ervaringsdeskundige en professional.

Laat jouw gewicht niet langer je leven beheersen


Health Coach Ilona praktijk Sprundel voedingsdeskundige

Gratis kennismaking

Wil jij graag weten hoe ik je kan helpen en of mijn traject wat voor je is? Vraag dan hier een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Doe de test: Hoe gezond is jouw relatie met eten?

Beantwoord de 10 vragen en je weet het meteen!

Laat je inspireren

Hier vind je mijn blogs vol inspiratie, eye-openers en tips. Ook lees je persoonlijke verhalen

Gratis e-book

Lees in mijn gratis e-book de 11 gouden tips die jou gaan helpen om nooit meer op dieet te hoeven. Zo had je het nog niet eerder bekeken. 

Zij gingen je voor

Kirsty: ” Ilona neemt de tijd en luistert naar je. Haar traject is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.”

Dion: “Ik heb al vaker geprobeerd af te vallen maar ik kwam altijd weer aan. Nu met Ilona heb ik het vertrouwen dat ik het wel volhou. Waarom? Omdat ze verder kijkt dan alleen naar je voeding. Ook je levensstijl wordt onder de loep genomen (soms best confronterend). Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik raad Ilona dus zeker aan.”

I: “Ik heb het traject als zeer positief ervaren ! Ilona laat je nadenken over je valkuilen en eetgewoontes. Daardoor is het geen dieet wat je zomaar opvolgt, maar een verandering in eetgedrag. Je leert bewust te kijken naar wat je eet. Ben heel blij met het resultaat!”

C: “Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden.  Ik heb heel veel geleerd en kon er ook mijn eigen ideeën op  loslaten. Mijn oude gewoontes zijn er niet meer. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied. Zo kan ze zich beter inleven in hoe iemand zicht voelt met extra kilo’s.

Ook jij verdient het en bent het waard

Heb jij ook het gevoel dat het anders moet? Dat het tijd is voor verandering? Omdat je anders je hele leven lang op dieet blijft en verre van gelukkig met jezelf?

Stel het niet langer uit.
Neem die spannende, maar o zo belangrijke eerste stap vandaag nog. Anders zal je je altijd blijven afvragen waarom heb ik toen niet doorgezet en hoe had het leven kunnen zijn als.

En je hoeft het niet alleen te doen! Er is helemaal niks mis met hulp inschakelen. Het getuigt van kracht en moed. Van dat jij jezelf belangrijk genoeg vindt. Schroom niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen om met mij te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik jou kan helpen en of het bij je past. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Laat mij je helpen
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of stel je vraag. Je krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

    Vanwege vakantie is de praktijk t/m woensdag 24 augustus gesloten. In de tussentijd kun je me gewoon een mailtje sturen. Deze zal ik donderdag 25 augustus beantwoorden. Of je kunt een voicemailbericht achterlaten en dan bel ik je dan terug!

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.