Voor altijd op gewicht

En nu echt !

Wil jij weten hoe ? Download mijn gratis e-book

Ben jij voor je gevoel ook al je hele leven bezig met afvallen ?
En ben je daar helemaal klaar mee ?

Wil je nu eindelijk eens een oplossing voor altijd ?
Zodat je niet meer terugvalt in oude gewoontes en opnieuw aankomt ?
Zodat jij weer blij kunt zijn met jezelf en je lichaam ?
Zodat je weer leuke kleding kunt dragen en met een goed gevoel in de spiegel kunt kijken ?

Nog een keer wil je een poging doen maar dan wel op een manier die echt werkt en bij je past.

Dus geen strak regime meer of ‘snel van je kilo’s af’. Geen nieuwe diëten meer of standaard weekmenu’s volgen die je toch maar tijdelijk volhoudt. Geen dure afslankproducten maar een normaal, gezond eetpatroon waarbinnen je jezelf niet meer vanalles hoeft te verbieden. En een fijne relaxte relatie met eten waarbinnen jij de baas bent over jouw eetgedrag.

Health Coach Ilona Sprundel Afvallen op een normale, gezonde manier met blijvend resultaat.

Het is echt mogelijk ! Maar dan pakken we het wel anders aan. Op de Health Coach Ilona manier.

Afvallen Sprundel Health Coach Ilona balans

Het is tijd voor een andere aanpak

Met mijn aanpak richten we ons niet alleen op jouw eetpatroon maar ook op jouw eetgedrag en de rol die eten in jouw leven is gaan spelen. Want dat bepaalt uiteindelijk of je toch voor dat ene koekje gaat, die zak chips of reep chocola. Of je een gezonde maaltijd op tafel zet of gaat voor die snelle afhaalmaaltijd. Of je stopt als je vol zit. Of je eet om je beter te voelen.

Want zolang je hier niet mee aan de slag gaat, verandert er ook niks op lange termijn en blijf je in dezelfde valkuilen stappen. Blijf je terugvallen en weer aankomen.

Je kunt wel weten WAT je moet eten maar als dat vervolgens niet lukt heb je er zo weinig aan.

En daarmee onderscheidt mijn aanpak zich van de meeste diëtisten en voedingscoaches. Omdat we ons juist daar op gaan richten.

Zodat:

> Kleding weer mooi staat en jij je zelfverzekerd voelt in die strakke broek, trui of jurk.
> Jij je niet meer hoeft te vergelijken met anderen, je voor jezelf hoeft te schamen.
> Je weer voldoende energie hebt, je fit voelt.
> Je geen strijd meer met eten ervaart. Dat je balans vindt, rust.
> Dat jij jezelf weer de moeite waard vindt, zelfvertrouwen krijgt en trots kunt zijn op dat jij dit bereikt hebt.

Dat gun ik jou van harte !

En ik heb het zelf mogen ervaren. Ook ik was een paar jaar geleden te zwaar, dacht geen discipline te hebben. Maar het is me gelukt om 30 kg af te vallen en om dat vast te houden. En ik geloof dat jij dit ook kan. Al zie je dat misschien nog niet zo. Ik weet als geen ander wat werkt en wil je daar graag bij helpen. Als ervaringsdeskundige en professional.

Health Coach Ilona voedingscoach gewichtsconsulent Sprundel ervaringsdeskundige

” Word weer blij met jezelf en jouw lichaam


Health Coach Ilona praktijk Sprundel voedingsdeskundige

Gratis coachgesprek

Wat je ook probeert je loopt steeds vast. Waarom lukt het jou nou niet om af te vallen ? En wat moet je doen om je gewicht voortaan vast te houden ? In dit vrijblijvende, gratis consult bespreken we het en ga je gegarandeerd met 3 tips naar huis.

Laat je inspireren

Hier vind je mijn blogs vol inspiratie en tips die je meteen toe kunt passen. Ook lees je persoonlijke verhalen

Gratis e-book

Lees in mijn gratis e-book de 11 gouden tips die jou gaan helpen om nooit meer terug te vallen. Zo had je het nog niet eerder bekeken. 

Zij gingen je voor

Kirsty: ” Ilona neemt de tijd en luistert naar je. Haar traject is niet standaard maar afgestemd op jou persoonlijk. Ze kijkt verder dan alleen het eten. Zodat je echt patronen kan doorbreken. Voor mij kwam ze op het juiste moment in mijn leven. Ze heeft mij goed weten te motiveren. Ik voel me weer goed, energiek , zit goed in mij vel en ben ook al 5 kg afgevallen. We gaan nog even door maar ben nu al super tevreden.”

Dion: “Ik heb al vaker geprobeerd af te vallen maar ik kwam altijd weer aan. Nu met Ilona heb ik het vertrouwen dat ik het wel volhou. Waarom? Omdat ze verder kijkt dan alleen naar je voeding. Ook je levensstijl wordt onder de loep genomen (soms best confronterend). Het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik raad Ilona dus zeker aan.”

I: “Ik heb het traject als zeer positief ervaren ! Ilona laat je nadenken over je valkuilen en eetgewoontes. Daardoor is het geen dieet wat je zomaar opvolgt, maar een verandering in eetgedrag. Je leert bewust te kijken naar wat je eet en je krijgt goede richtlijnen, voorbeeldmenu’s en tips. Ben heel blij met het resultaat !”

C: “Het traject was perfect voor mij en ik heb de begeleiding als erg fijn ervaren. Met alle vragen kon ik bij Ilona terecht en alles kon besproken worden.  Ik heb heel veel geleerd en kon er ook mijn eigen ideeën op  loslaten. Mijn oude gewoontes zijn er niet meer. Ik zou Ilona aanbevelen. Het is in mijn ogen ook fijn dat ze ervaringsdeskundige is op dit gebied. Zo kan ze zich beter inleven in hoe iemand zicht voelt met extra kilo’s.

Tot slot

Heb jij ook het gevoel dat de grens bereikt is ? Dat er echt wat moet gebeuren nu ? Omdat je anders alleen maar zwaarder en onzekerder wordt. Meer vermoeid en ongelukkiger met jezelf.
Omdat je weet dat je anders niet die dingen met je kinderen kan blijven doen die je nu doet. Dat je steeds meer dingen uit de weg zal gaan. Wat is het leven dan nog waard ?

Stel het dus niet langer uit.
Neem die spannende, maar o zo belangrijke eerste stap vandaag nog. Anders zal je je altijd blijven afvragen waarom heb ik toen niet doorgezet en hoe had het leven kunnen zijn als.

En je hoeft het niet alleen te doen! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om met mij te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik jou kan helpen. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Laat mij je helpen
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of stel je vraag. Je krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.