Home » Blog » Mijn haat-liefdeverhouding met de zomer

Mijn haat-liefdeverhouding met de zomer

Health Coach Ilona Sprundel

De zomer is in aantocht. Voor mij was dat altijd een meetpunt. Om te bepalen hoe ik ervoor stond. Hoe ik eruit zag in mijn badpak, jurk of korte broek. En elk jaar als ik op vakantie was nam ik mezelf weer voor, het jaar erna wel afgevallen te zijn, er beter uit te zien. Maar steeds kwam ik bedrogen uit. Steeds kwam ik tot de conclusie dat het me weer niet gelukt was. Misschien herken je dit ?

Tot de zomer van 2016.

In 2015 was ik al wat afgevallen dus het begin was er, maar 2016, dat was een echt keerpunt. Wat voelde ik me die zomer goed. Want al mijn inspanningen werden zichtbaar en dat betekende kleinere kledingmaten, leuke jurkjes en ik durfde zelfs in bikini !

Voor het eerst keek ik met een goed gevoel naar vakantiefoto’s van mezelf.

En dat veranderde niet. Ook niet in de zomers die volgde. Ik viel zelfs nog meer af. Tot ik in 2018 mijn huidige gewicht bereikte. Wil je weten hoe ik dit voor elkaar kreeg. Je leest het hier.

Verlang jij er ook al zo lang naar om je goed te voelen over je eigen lichaam ? Dat je gewoon alles kunt dragen wat je wilt ? Dat je lekker in je vel zit en jezelf de moeite waard vindt ?

Ik help je hier graag bij. Niet in een ‘zomerchallenge’ waarbij je ‘in 6 weken 10 kg verliest’, maar op een manier waarbij je stap voor stap je leefstijl aanpast, zodat je wel een langdurig resultaat behaald ! Waarbij je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen. Waarbij je op een relaxte manier met eten om leert gaan. Waarbij je beter om leert gaan met jouw valkuilen en verleidingen.

Stuur eens een berichtje voor meer info of om vrijblijvend kennis te maken of ga naar https://www.hcilona.nl/contact/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *