Home » Blog » “Behalve dat ik bijna 10 kg ben afgevallen voel ik mij weer happy, fit, sterker en zelfverzekerd.”

“Behalve dat ik bijna 10 kg ben afgevallen voel ik mij weer happy, fit, sterker en zelfverzekerd.”

Interview klant Health Coach Ilona

Zo af en toe vind ik het leuk om een klant van mij aan het woord te laten. Ter inspiratie en om te laten zien hoe afvallen ook kan. Onlangs heeft Kirsty bij mij een traject afgerond en ik stelde haar deze 3 vragen:


-Waarom zou je andere vrouwen aanraden om geen dieet meer te volgen, maar je juist te richten op gezond eten, het aanpassen van je eetpatroon en je gewoontes ?


Een dieet betekent vaak dat je anders gaat eten dan “normaal”. Soms kan een dieet nodig zijn om medische redenen maar om af te vallen is het op langere termijn vaak geen succes. Als je dan weer “gewoon” gaat eten gaat het vaak weer helemaal mis en ben je terug bij af. Bij Ilona ga je veel breder kijken naar waar je patronen vandaan komen en hoe je die kan doorbreken. Door bij Ilona heel je lifestyle aan te pakken is de kans op blijvend succes veel groter.

-Wat is het verschil met andere dieeten die je gevolgd hebt ? Ook als je kijkt naar hoe je je er nu bij voelt ?


Ilona kijk veel meer naar wat bij jou past, wat je graag wilt en nodig hebt. Je mag alles, het zijn je eigen keuzes. Behalve dat ik bijna 10 kg ben afgevallen voel ik mij weer happy, fit sterker en zelfverzekerd. Het werkboek en de opdrachten van Ilona vind ik fijn om er op lastige momenten bij te pakken.Bij Ilona heb ik nooit het gevoel gehad dat ik aan het “lijnen” was. Ik ga dit zeker heel mijn verder leven blijven volhouden.


-Wat heeft het volgen van een traject bij mij je gebracht ?


Als ik in de spiegel kijk word ik weer blij. Ik voel mij vrijer in het leven staan. En als het een dag wat minder gaat en toch wat ongezonder heb gegeten gaat het herpakken 100x beter.
Ik ga met vertrouwen de toekomst in. Dankjewel Ilona!

En Kirsty jij bedankt voor het geven van een inkijkje in jouw afvalproces !

Benieuwd naar mijn trajecten ? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *